• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA

Mechanix

T/S Pursuit D5 Covert

549 kr
{{ price }}
12 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: TSCR-55-BK_XL

Pursuit D5 skärbeständiga handskar skyddar brottsbekämpande personal med EN 388: 2016 nivå D & ANSI A5 bladskärningsmotstånd i fältet.

 • Beskrivning

  Pursuit D5 skärbeständiga handskar skyddar brottsbekämpande personal med EN 388: 2016 nivå D & ANSI A5 bladskärningsmotstånd i fältet. Handsken är anatomiskt utformad efter handens naturliga krökningar med hjälp av tredimensionell mönstring för att skapa en tät passform. Pursuit D5 har kolinfunderat pekskärmskompatibelt syntetiskt läder fodrat med Armortex® skärmotstånd.

 • Om varumärket

  Utrustning handlar om förtroende, att kunna lita på att den lever upp till ens förväntningar. Mechanix och deras engagemang i skyddshandskar har belönats med förtroendet från miljontals kunder, världen över. Det är ett engagemang grundat i anatomisk design, industriledande material och tekniker samt rigorösa produkttester. Ett engagemang som ser bortom konventionella idéer med ambitionen att skapa avancerade verktyg för hårt arbetande händer.

   

  The Original® såg dagens ljus 1991; en idé från en mekaniker som revolutionerade en hel yrkeskår. Drillade mekaniker och depåmän vid Daytona 500 med Mechanix på händerna såg till att verksamheten tog fart. Några årtionden senare har de växt över motorsportens gränser och återfinns nu även inom byggbranschen, i gruvarbete, på oljefält, i industrier, i verkstäder, hos hobbyverksamheter samt inom försvar & säkerhet.

  Mechanix – the tool that fits like a glove.