• På grund av högt tryck har vi längre leveranstider än normalt (ca. 5–7 arbetsdagar)

Breakthrough

Vision Hard-Case Pistol Cleaning Kit - .22

365 kr
{{ price }}
3 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: BRE-BT-ECC-22
EAN-kod: 855525007689

Vision series - allt du behöver för ordentlig vård.

 • Beskrivning

  Vision series - allt du behöver för ordentlig vård.

  Ett kit utformad för att vårda .22 på bästa sätt; tänk verktygslåda för daglig tillsyn. Är du utanför verkstaden kan du lägga alla mindre delar i asken under tiden du vårdar, så minskar risken för borttappade delar.

  I asken återfinns allt du behöver: Breakthrough® Military-Grade Solvent, läskstång med T-handtag, borstar, läskände, lappar och Battle Born High-Purity Oil.

 • Om varumärket

  Breakthrough® Clean Technologies representerar en ny era av vapenunderhåll, där rengöring av ditt skjutvapen är snabbare och säkrare än någonsin; detta är valet för dem som vill ha det bästa när det kommer till skötseln av sina skjutvapen och knivar.

   

  Våra lösningsmedel eliminerar mer föroreningar än de flesta ledande vapenrengörare, vilket ger optimal skjutvapenprestanda, säkerhet och användbarhet. Våra smörjmedel ger det ultimata skyddet, tål lätt extrema temperaturer och minimerar frekvensen av nödvändiga applikationer.

   

  Breakthrough® Cleans produkter är också giftfria, ofarliga, fläckfria, luktfria och miljövänliga, så de är säkra för dig, ditt skjutvapen och miljön.