• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA
 • Över 20000 produkter

Velocity Systems

VS-17 Panel-Large

645 kr
{{ price }}
2 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: MF-VS177020

VS17-panelen används för att identifiera vänliga styrkor personal och utrustning från antingen luften eller marken till marken.

 • Beskrivning

  VS17-panelen används för att identifiera vänliga styrkor personal och utrustning från antingen luften eller marken till marken. Panelen kan fästas på fordon, ryggsäckar, handhållen eller läggas ut på marken för att ge visuell identifiering. Den stora och lilla VS17 Panel Marker är utrustad med knytslingor och mediet kommer med taktiska vippfästen för fastsättning till den nödvändiga utrustningen. VS17-panelen är fluorescerande orange på ena sidan med hög synlighet och cerise med hög synlighet på den andra. Väskan är tillverkad av 200 Denier pack tyg och har en lättviktig samt slitstark konstruktion, som även är lätt vatten- och nötningsbeständig. Allt material och utförande är till 100 % tillverkade i USA. Ungefärliga mått (large): L70”x W20”.

   

 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.

 • Om varumärket

  Velocity Systems och Mayflower Research & Consulting är en sammanslagen kraft som tillhandahåller militären och polisen med de mest effektiva kroppsskydden och bärutrustningen. Velocity Systems grundades 2007 med över 75 års samlad erfarenhet av specialtillverkning av kroppsskydd. De specialiserar sig på specialanpassade kroppsskyddssystem och specialprojekt för nya och framväxande hot. Mayflower Research & Consulting LLC grundades 2005 av en veteran från specialförbanden som började designa lätta, högpresterande taktiska nylonprodukter till yrket medan han fortfarande var i aktiv tjänst i militären. År 2014 förvärvade Velocity Systems Mayflower-varumärket för att ytterligare integrera och förbättra design, produktion och frakt. Mayflowers ursprungliga grundare är fortfarande designern för Mayflower-märkta produkter. Båda företagen har ett starkt fokus på kvalitet och innovation, och de är fast beslutna att tillhandahålla de bästa möjliga produkterna för att skydda dem som tjänar sitt land.