• På grund av högt tryck har vi längre leveranstider än normalt (ca. 5–7 arbetsdagar)

Salomon

XA FORCES Jungle Coyote Brown Coyote Brown, 44 2/3 / UK 10

1 995 kr
{{ price }}
10 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: SAN-L412287_CB-10
EAN-kod: 193128544607

Ny känga för uppgifter i heta klimat.

 • Beskrivning

  Ny känga för uppgifter i heta klimat.

  Med XA Forces Jungle tar Salomon ytterligare ett stort kliv i sin produktutveckling; denna gång med en lätt, högskaftad känga för operativt bruk i varma klimat. Liksom alla Salomon Forces är kängan lätt och tålig, framtagen för snabba framryckningar i en omväxlande terräng. XA Forces Jungle har, som namnet antyder, anpassats för varma och/eller fuktiga klimat med snabbtorkande mesh i skaft och tå samt dränering i sida. Kom ihåg: fukt kommer inte alltid utifrån.

  Salomons klassiska 3D-chassi och Contagrip tillsammans med utökat stöd kring fotleden, genomträngningskyddad yttersula gör kängan stabil och tålig i krävande situationer med högt tempo. Kombinationen gör den mycket väl lämpad för internationella insatser. Salomon Forces är en fältmässigt anpassad produktserie av Salomons mest högpresterande modeller, framtagna efter de krav som ställs av professionella användare.

  OBS: Salomons skor och kängor upplevs ofta som små i sina storlekar. Välj därför en större storlek eller följ storleksguiden (se produktbilder) och notera din läst för bästa passform.

 • Om varumärket

  Salomon Forces produkter

  I FORCES tar Salomon sina erkända modeller och anpassar dem efter de krav som ställs av militär, polis och andra professionella användare. Utmärkt grepp, stabilitet, komfort, hållbarhet och ett komplett skydd mot vädrets makter.