• Leverans 1-3 dagar
  • Betala med SVEA

Snigel

100L Backpack 2.0

7 800 kr
{{ price }}
3 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}
Artikelnr: 29-01161C-09

Detta är resultatet av 30 års erfarenhet med stora, militära ryggsäckar. Trots den massiva storleken är den lättburen, då dess djup inte är så stort. Snigel har lagt fokus på komfort, vilket de uppnått genom en högre och bredare säck som följer ryggens konturer. Detta gör att tyngdpunkten kommer närmare kroppen, säcken blir då mer följsam trots sin massiva storlek.

  • Beskrivning

    Detta är resultatet av 30 års erfarenhet med stora, militära ryggsäckar. Trots den massiva storleken är den lättburen, då dess djup inte är så stort. Snigel har lagt fokus på komfort, vilket de uppnått genom en högre och bredare säck som följer ryggens konturer. Detta gör att tyngdpunkten kommer närmare kroppen, säcken blir då mer följsam trots sin massiva storlek. Den största uppdateringen är det nya Herma-spännet som är både hona och hane i samma spänne. Det gör det möjligt att fästa vad du vill, var du vill utan att behöva leta rätt typ av koppling. Axelbanden är fyllda med skumplast och 1 mm hårdplastskiva för avlastning och stabilitet. Bröstremmen är anpassad för handmikrotelefon eller liknande. Huvudfacket har en stor, U-formad öppning som ger snabb tillgång till säckens övre del. Öppningen är försedd med MOLLE för att kunna fästa ytterligare förvaring. Sovsäcksfickan i botten kan antningen användas som en separat del eller som en helhet tillsammans med huvudfacket; givetvis anpassningsbar för både stora och små sovsäckar. Topplocket är även detta avtagbart och kan användas som fristående, mindre ryggsäck. På toppen finns elastisk rem, avsedd för att fästa hjälm eller blöta plagg. Två vältilltagna fickor, gripbara från varsitt håll (in-/utsida), och en ytterligare en yttre ficka om tre liter. Två portar för antenner/kablar/vätskesystem och stor kardborreyta för patchar/småfickor. Två sidofickor om 11 liter vardera, båda löstagbara och kan användas fristående som – eller sammanfogas till en större – uppdragssäck med egna axelremmar. Avbärarbältet har fast vaddering för komfort och stabilitet. Dess fästpunkt är centrerad i konstruktionen, vilket ger ökad följsamhet och uthållighet under marsch. O-ringar finns för fäste av pulka. Alla dragkedjor är försedda med knopp för att enkel kunna hanteras med handskar på och alla remmar har kardborrelås för att kunna kortas och hållas på plats.

  • Om varumärket

    Snigel är ett svenskt företag vars primära fokus är utveckling och produktion av högkvalitativ bärutrustning samt kläder för trygg och bekväm användning. Snigel erbjuder produkter lämpliga för sjukvårdare, militär, säkerhetspersonal och polis.