• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA
 • Över 20000 produkter

5.11 TACTICAL

Tac Essential Pack Kangaroo

995 kr
{{ price }}
1 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: 56643-134

Tac Essential har 5.11:s karakteristiska Center Line™-design och en webbplattform på sidopanelerna för att fästa tillbehör och utrustning.

 • Beskrivning

  Tac Essential har 5.11:s karakteristiska Center Line™-design och en webbplattform på sidopanelerna för att fästa tillbehör och utrustning. Axelremssystemet är designat för bästa komfort, och ryggpanelen har ventilationskanaler som minskar kontaktytan och släpper ut värme. Vadderingen är tillverkad av skum med slutna celler för att motverka fuktretention och förbättra de allergivänliga egenskaperna. Invändigt finns en administrationspanel, en nyckelkrok och förvaringsfickor som håller ordning på all utrustning som du använder regelbundet. Huvudfacket har gott om utrymme och dubbla dragkedjor som ger åtkomst från vänster eller höger sida. Den är även fodrad med en nätficka. Invändigt finns även ett vadderat laptopfack med säkerhetsrem. Kompressionsremmarna på sidorna drar lasten nära ryggen så att innehållet hålls på plats och blir mindre skrymmande. De har också externa fästpunkter för utrustning som behöver snabb åtkomst.

   

 • Specifikationer
  Volym 25 L
  Volym 25 L
  Vikt 0,84 kg
  Vikt 0,84 kg
  Mått 45,72 x 27,94 x 16,51 cm
  Mått 45,72 x 27,94 x 16,51 cm
 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.

 • Om varumärket

  5.11 – Historia

  Byggt från grunden i pålitlighet, kvalitet och värde är 5.11® är numera ett av världens starkaste varumärken avseende funktionella kläder och utrustning för taktiskt bruk, från topp till tå. Allt började med att amerikanska FBI antog ett par byxor 1992. Idag – nästan 30 år senare – har 5.11® ett brett produktutbud med bl a ryggsäckar & plattbärare, kläder & kängor, träningskläder, ficklampor, vapenremmar, hölster samt en rad tillbehörsfickor av olika slag för blåljuspersonal, väktare och ordningsvakter, skyttar och alla oss andra som gillar utmaningar. När FBI kom med i bilden 1992 skapades ett starkt band som driver 5.11® än idag, ett band till allmänhetens trygghet och all blåljus- och säkerhetspersonal. 2003 började 5.11 Tactical® utveckla en renodlad produktserie för rättsväsendet. Deras produktutvecklare jobbade axel mot axel med experter inom allmänhetens säkerhet i syfte att skapa utrustning som uppfyller de många krav riktigt folk har. 2012 tog 5.11® ett nytt grepp på funktionella kläder och utrustning för kvinnor och idag har 5.11s damsortiment växt till att inkludera såväl uniformer som kvinnliga alternativ till kläder för träning och dolt bärande.

  5.11 – Utveckling & mentalitet

  Idag växer 5.11® inom outdoor och fitness/träning, och de är fast beslutna att möta dessa nya utmaningar med samma målmedvetenhet och mod som alltid präglat varumärket, liksom utrustning med ett syfte för livets mest krävande uppgifter. Världen är full av okända faktorer och vi kan aldrig förutse vad som kommer att hända härnäst. Men – vi kan förbereda oss mentalt för det och göra medvetna val utifrån det, i kläderna vi bär, utrustningen vi bär med oss och inställningen vi har inom oss. Oavsett om vi är i tjänst eller inte, in- eller utrikes, med eller utan mobilnät; vår inställning är alltid densamma:

  5.11 – Always Be Ready

  "Always Be Ready" är mer än bara ett motto – det är hur vi väljer att leva våra liv. Oavsett vad som händer, så väljer vi att röra oss framåt. Vi litar på våra instinkter, vi förlitar oss på vår träning och vi litar på vår utrustning. 5.11® är mer än bara en inspiration till beredskap; 5.11® är alltid redo.