• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA
 • Över 20000 produkter

Breakthrough

.243 Cal / 6mm - Phosphorus Bronze Bore Brush

50 kr
{{ price }}
22 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: BT-243/6PBBB

Rengöringsborste för 243 Cal / 6mm borste i brons har en #8-32 gänga, robust mässingskärna och styva bronsborststrån för att angripa kraftig koluppbyggnad i ditt skjutvapen.

 • Beskrivning

  Rengöringsborste för 243 Cal / 6mm borste i brons har en #8-32 gänga, robust mässingskärna och styva bronsborststrån för att angripa kraftig koluppbyggnad i ditt skjutvapen. Vår borste är ett praktiskt tillbehör som du kan lägga till i ditt rengöringskit för gevär. En av de bästa sakerna med våra vapenborstar är att de inte repas när du rengör och underhåller dina vapen. Den är tillverkad med en mycket hållbar kärna för styrka och har den perfekta storleken för att passa din pipa korrekt. Packa ner vår högkvalitativa bronsborste i din väska eller i ditt vapenrengöringskit. Eller förvara den tillsammans med andra borstar, vapentillbehör, lösningsmedel och andra rengöringsprodukter. Vårt verktyg för vapenunderhåll finns i många storlekar.

 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.

 • Om varumärket

  Breakthrough® Clean Technologies representerar en ny era av vapenunderhåll, där rengöring av ditt skjutvapen är snabbare och säkrare än någonsin; detta är valet för dem som vill ha det bästa när det kommer till skötseln av sina skjutvapen och knivar. Deras lösningsmedel eliminerar mer föroreningar än de flesta ledande vapenrengörare, vilket ger optimal skjutvapenprestanda, säkerhet och användbarhet. Deras smörjmedel ger det ultimata skyddet, tål lätt extrema temperaturer och minimerar frekvensen av nödvändiga applikationer. Breakthrough® Cleans produkter är också giftfria, ofarliga, fläckfria, luktfria och miljövänliga. Och självklart så är de säkra för dig, ditt skjutvapen och miljön.