• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA

Silva

Compass Ranger S

395 kr
{{ price }}
1 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: 37467

Kompassen Silva Ranger S är en enkel och smidig syfteskompass som används och uppskattas av många utomhusfantaster och äventyrare. Ranger är försedd med greppvänlig ring, löstagbar halsrem med säkerhetsöppning och självlysande markeringar för mörkernavigering.

 • Beskrivning

  Kompassen Silva Ranger S är en enkel och smidig syfteskompass som används och uppskattas av många utomhusfantaster och äventyrare. Ranger är försedd med greppvänlig ring, löstagbar halsrem med säkerhetsöppning och självlysande markeringar för mörkernavigering. På Ranger finns romer-skalorna på basplattan så att du kan mäta avstånd. Skalorna är 1:25 000 och 1:50 000. En syftkompass är en kompass med spegel och ger dig möjlighet se kompassnålen tydligt samtidigt som du syftar mot en punkt i terrängen. Det gör att du kan ta ut mer exakta bäringar än med en vanlig linjalkompass. Denna typ av kompass är som bäst i öppen terräng när du ska ta ut riktningar över långa avstånd.  Lutningskortet är bra både för att upptäcka lavinrisk och för att avgöra hur utmanande terrängen är. Mått: 8.8x5.9x1.7

 • Om varumärket

  Silva en av världens ledande tillverkare av kompasser. Företaget startade 1933 då de uppfann den första vätskefyllda kompassen.

  Huvudområdena är outdoor och sport med produkter som kompasser, pedometrar, pannlampor, friluftsinstrument, kikare, professionella instrument och orienteringsutrustning.