• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA

Gerber

Compleat - Flat Sage

399 kr
{{ price }}
22 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: 1028485

En viktig del av att röra sig ute är att få i sig ordentligt med mat.

 • Beskrivning

  En viktig del av att röra sig ute är att få i sig ordentligt med mat. Gerbers ComlEAT täcker alla förnödenheter som gaffel, sked, spatula/stekspade som kan kombineras ihop till en tång, samt ett multiverktyg med fyra funktioner – allt detta fästs enkelt ihop för att ta minimalt utrymme.
  Egenskaper:
  Kapsylöppnare, Paketöppnare, Konservöppnare, Tång, Spatula, Sked, Gaffel, Skalare.
  Detaljer:
  Längd: 19,7 cm
  Vikt: 71 g
  Aluminium och Nylon

 • Om varumärket

  Ett av världens ledande varumärken för praktiska produkter. Soldater, poliser, brandmän, preppers, snickare, backpackers - alla har de användning för ett multiverktyg någon gång. Förutom multiverktyg har Gerber även knivar, yxor och andra verktyg av högsta kvalitet.

   

  Gerber Legendary Blades startade 1939 då en liten sats handgjorda bestickset som gavs som julklappar har förvandlats till tusentals detaljhandelskonton runt om i världen. 1960 hade Gerber snabbt blivit ett av de mest betrodda, uppskattade och samlade namnen inom knivar.

   

  Gerber är dock inte längre bara ett knivföretag. Multiverktyg, yxor, handsågar, machetes, pannlampor, ficklampor, överlevnadssatser, grävredskap – det här är de nyaste riktningarna som Gerber utforskar med samma standarder för kvalitet och design som informerar deras vördade knivtillverkning.