• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA
 • Över 20000 produkter

Snugpak

Dri-Sak with Air Valve Olive 40L

475 kr
{{ price }}
9 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: 7185-OD

Tuffa utmaningar och dåligt väder ställer extra krav på ditt kit och det finns inget värre än att hitta utrustning våt, eller i värsta fall skadad när du är ute.

 • Beskrivning

  Tuffa utmaningar och dåligt väder ställer extra krav på ditt kit och det finns inget värre än att hitta utrustning våt, eller i värsta fall skadad när du är ute. Denna vattentäta förvaringsväska med ventil, rulle och klämförsegling kommer att se till att ditt innehåll förblir torrt och håller din nödvändiga utrustning säker från väder och vind i en 100 % vattentät förpackning. Slitstarka plastspännen för att säkra den nedrullade fållen. Ett typiskt problem med traditionella torra påsar är svårigheten att pressa ut all luft när du försöker packa ihop ditt kit. Dri-sak med ventil löser detta problem genom att tillåta dig att öppna ventilen efter att du har packat din utrustning så att du enkelt kan pressa ut eventuell överflödig luft innan du återförsluter. Detta innebär att du får den maximala mängden komprimering för att säkerställa att du har minsta möjliga förpackningsstorlek. Korrekt användning: Snugpak® Dri-Sak™ är inte designad för att vara nedsänkt i vatten under längre perioder. När du har placerat dina föremål inuti, rulla ner den förstärkta fållen minst tre gånger innan du stänger med spännet. Skjut ut så mycket luft som möjligt med hjälp av ventilen. (Du kan behöva föra in fingret för att frigöra ventilen då och då, för maximal kompression.) Om du förvarar annan utrustning, var försiktig med vassa kanter eller nötande föremål som kan skada materialets insida. 100 % vattentät, dammtät och sandtät.

 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.

 • Om varumärket

  Snugpak är ett brittiskt företag som tillverkar sovsäckar, värmejackor, värmebyxor och stowaways som är anpassade efter hårda förhållanden och tuffa uppdrag. Produkterna är anpassningsbara efter användarens behov, de funkar därav lika bra på en vandring eller när man går ut med hunden.