• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA
 • Över 20000 produkter

Crye Precision

EXP 2100 Pack Gray

6 095 kr
{{ price }}
1 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: POU-BP2-C36

EXP 2100™ PACK är den större versionen av vår EXP 1500™ PACK med några extra funktioner. Det är en ren lågprofilpackning som är mycket anpassningsbar för att stödja de förändrade kraven under din dag eller ditt uppdrag.

 • Beskrivning

  EXP 2100™ PACK är den större versionen av vår EXP 1500™ PACK med några extra funktioner. Det är en ren lågprofilpackning som är mycket anpassningsbar för att stödja de förändrade kraven under din dag eller ditt uppdrag. Den kan snabbt expanderas för att addera extra volym och även  förlängas för att bära större föremål. Ryggsäcken är utformad för att ha ett subtilt utseende utan några utåtriktade militära kännetecken och smälter väl in i stadsmiljöer som en väska för vardagligt bruk samtidigt som den erbjuder maximal taktisk användbarhet.

 • Specifikationer
  Volym 39 L
  Mått 53,34 (73,66 utfälld) x 31,75 x 23,49 (32,3 utfälld) cm
 • Om varumärket

  Utforska världen av taktisk överlägsenhet med Crye Precision, en banbrytande ledare inom specialiserad militär och taktisk utrustning. Deras varumärke är synonymt med innovation och prestanda, och de erbjuder en omfattande kollektion av stridskläder, bärvästar, hjälmar och taktiska tillbehör av högsta kvalitet.

  Crye Precision är känt för att ständigt driva gränserna för design och teknologi, och deras produkter används av elitsoldater och professionella användare världen över. Vare sig det handlar om överlägsen passform, hållbarhet eller avancerade taktiska funktioner, strävar vi alltid efter att möta och överträffa förväntningarna.

  Upptäck vår kollektion och ta del av den nivå av precision och pålitlighet som definierar Crye Precision. För dem som kräver det bästa i taktisk utrustning är deras varumärke en garanti för överlägsenhet och pålitlighet i varje situation.