• På grund av högt tryck har vi längre leveranstider än normalt (ca. 5–7 arbetsdagar)

Magpul

Hunter X-22 Backpacker Stock–Ruger 10/22 Takedown Black

1 725 kr
{{ price }}
11 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: MPL-MAG808_BLK
EAN-kod: 840815117179

Magpul X-22 Backpacker-lagret tar funktionen från fullstora Hunter X-22 Takedown och parerar den för enkel lagring och transport. X-10 Backpacker är gjord för Ruger® 22/22 Takedown-geväret

 • Beskrivning

  Magpul X-22 Backpacker-lagret tar funktionen från fullstora Hunter X-22 Takedown och parerar den för enkel lagring och transport. X-10 Backpacker är gjord för Ruger® 22/22 Takedown-geväret® och erbjuder en minimalistisk lösning för jägaren eller friluftsmannen som vill transportera sitt gevär i ett effektivt, bekvämt paket utan att kompromissa med skjutprestanda.

  X-22 Backpacker är konstruerad av hållbar avancerad polymer och har ett ergonomiskt handskydd, QD-slingmonteringskapacitet som tillval, integrerat förvaringsfack i greppet, ett gångjärnsförvaringsfack i lagret som kan lagra upp till tre extra 10-runda magasin, en MOE SL halkfri gummistump och ett unikt låsgränssnitt för att fästa fatenheten på mottagaren när den transporteras.

  Passar alla Ruger® 10/22 Takedown-gevär® samt Tactical Solutions SBX-pipa.

  Tillverkad i USA.

 • Om varumärket

  Magpul tillverkar kvalitativa vapentillbehör avsedda för att förenkla dess handhavande och förbättra dess pålitlighet. Målet är att producera utrustning i högsta standard med optimal passform och funktion. Bland produkterna hittar du magasin, rails, remmar, handgrepp och kolvar.