• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA

Blue Force Gear

HW Ten-Speed Single MP7 Mag Pouch

445 kr
{{ price }}
4 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: HW-TSP-MP7-1-WG

Ten-Speed ​​Single MP7 Mag Pouch designades runt MP7-magasinet men är även den perfekta storleken för nästan alla maskingevärsmagasin, batonger, längre lampor eller andra föremål av liknande storlek.

 • Beskrivning

  Ten-Speed ​​Single MP7 Mag Pouch designades runt MP7-magasinet men är även den perfekta storleken för nästan alla maskingevärsmagasin, batonger, längre lampor eller andra föremål av liknande storlek. Ten-Speed® fickor är den perfekta blandningen av smidighet och säkerhet. Byggd av militärklassad elastik och ULTRAcomp™, flerfunktionspåsarna väger nästan ingenting och ligger plant när de inte används. Det patenterade Helium Whisper®-fästesystemet är kompatibelt med alla MOLLE-plattformar och byggt med ett stridstestat, högpresterande laminat som minskar vikten med upp till 60 % samtidigt som det motsvarar eller överträffar hållbarheten hos 1000d CORDURA®. Den senaste materialinnovationen i Ten-Speed®-påsarna har modifierats för optimerad retention och större hållbarhet.

 • Om varumärket

  Blue Force Gear är, kort och gott, "alltid bättre". Kan de inte utveckla eller förbättra en produkt, då ser den heller aldrig dagens ljus. Lättare, smidigare och mer mångsidigt är ledord för deras produkter som används i främsta ledet.

  Blue Force Gear tillverkar taktiska produkter av högsta kvalitet som t ex magasins-, sjukvårds-, tillbehörs- och dumpfickor, vapenremmar och TQ-hållare.