• På grund av högt tryck har vi längre leveranstider än normalt (ca. 5–7 arbetsdagar)

Safariland

IWB GLS™ Pro-Fit Holster Right P226, P220

845 kr
{{ price }}
9 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}
Artikelnr: SAF-575-283-411
EAN-kod: 781607398225

575 Inside-the-Waistband-hölstret har det unika Grip Lock System (GLS),™ som säkrar skjutvapnet när det är hölstrerat.

  • Beskrivning

    575 Inside-the-Waistband-hölstret har det unika Grip Lock System (GLS),™ som säkrar skjutvapnet när det är hölstrerat. GLS avaktiveras med långfingret när man får ett standardskyttegrepp på skjutvapnet. Dess lågt skurna och kompakta design gör det enkelt att dölja samtidigt som det möjliggör en snabb dragning. 575 ger en helt justerbar rälsförhöjning för en personlig dragning för att rymma plats på kroppen eller användarens preferenser.

    Inkluderat med 575 finns två bältesöglaalternativ, Over-the-Belt och Under-the-Belt. Klämman över bältet är utformad för att tas bort snabbt och enkelt. Klämman under bältet erbjuder ett säkrare och skräddarsytt alternativ. Konstruerad av SafariSeven™, en egenutvecklad nylonblandning, är hölstret icke-slipande för ett skjutvapens finish och upprätthåller mycket hög värmetolerans samt låg kyltolerans.

  • Om varumärket

    Safariland är en amerikansk tillverkare av hölster och magasinshållare som förser myndigheter och skyttar världen över med produkter som gör deras jobb lättare och säkrare. Deras hölster finns anpassade för en stor mängd olika handeldvapen.