• På grund av högt tryck har vi längre leveranstider än normalt (ca. 5–7 arbetsdagar)

CAMELBAK

MILSPEC Antidote Reservoir, 3L. Long

745 kr
{{ price }}
10 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: CAM-90857
EAN-kod: 886798908571

Mer än bara en vätskeblåsa.

 • Beskrivning

  Mer än bara en vätskeblåsa.

  Ibland förändras läget, då gäller det att vara följsam. Med sin mångsidighet höjer Antidote® ribban för vätskesystem för törstiga själar. Locket hanteras enkelt, är läckagefritt och dess generösa diameter ger dig marknadens smidigaste påfyllning.

  Slangen är isolerad, vilket skyddar mot kyla och UV-strålning. Blåsan på bilden är egentligen mycket mörkare, snudd på svart, men är bakgrundsbelyst för att uppvisa dess detaljer.

  Volym: 3 liter
  Mått: 43 x 20 x 2,5 cm
  Vikt: 260 gram

  100 procent fri från BPA och BPS

 • Om varumärket

  CamelBak är den ledande leverantören av personliga vätskelösningar för utomhusbruk, rekreation och militär användning. Företagets produkter inkluderar vätskeförpackningar, vätske-/lastförpackningar, vattenrening, återanvändbara flaskor och tillbehör.

  Vi utsätter våra produkter för de mest rigorösa testerna i branschen. Vi vill se till att produktfel inträffar i labbet, inte på fältet.

  CamelBak har byggt upp sitt rykte genom att tillverka produkter som överträffar konsumenternas förväntningar på kvalitet och hållbarhet. 2011 introducerade CamelBak Got Your Bak™ livstidsgaranti för alla reservoarer, ryggsäckar, flaskor och tillbehör.