• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA
 • Över 20000 produkter

Tasmanian Tiger

Modular Gunners Pack IRR

2 545 kr
{{ price }}
4 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: 7308-332

Modular Gunners Pack IRR rymmer 14 liter och ger brukaren tre olika möjligheter för hur den skall bäras; som vanlig ryggsäck, fäst på en plattbärare med MOLLE eller i kombination med spännen (medföljer) för plattbärare eller på en TT Small Combi Rig.

 • Beskrivning

  Modular Gunners Pack IRR rymmer 14 liter och ger brukaren tre olika möjligheter för hur den skall bäras; som vanlig ryggsäck, fäst på en plattbärare med MOLLE eller i kombination med spännen (medföljer) för plattbärare eller på en TT Small Combi Rig. Denna kompletta uppdragssäck är byggd med modularitet i fokus. Det stora huvudfacket är designat för vätskesystem och annan diverse matriel i åtanke. Dessutom finns fyra yttre fickor, varav de mellersta två fungerar som rip-off vilket gör dem utmärkta till sjukvårdsutrustning eller annat som man snabbt kan behöva åtkomst till. Bakom de mellersta fickorna är hela plattan försedd med kardborre och MOLLE vilket ger användaren möjlighet att enkelt konfigurera säcken efter uppgiften. För den som behöver ha med sig extra kraft medföljer elastiska inserts för både 3 st 5,56 samt 4 st 9 mm magasin. Dessa går att förvara i en liten öppning mellan facken i toppen på väskan. För snabb åtkomst till dessa underlättar det att ha en kamrat i närheten, men om man väljer att fästa väskan med de spännen som medföljer går det enkelt att knäppa loss den från ena halvan och på så sätt svinga över den till ditt personliga arbetsutrymme. IRR - Infra Red Reflective - Den nya färgen Stone Grey Olive är behandlad med IRR (Infra Red Reflective), vilket dämpar IR-signaturen i bildförstärkare och uppfyller kravspec:en från den tyska försvarsmakten Bundeswehr (IRR 650–1250nm/10–42%). Tillskottet av IRR är en brutalt bra bonus som knappt påverkar priset och Stone Grey Olive passar utmärkt ihop med svensk utrustning.

 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.

 • Om varumärket

  Tasmanian Tiger tillverkar kvalitativa, taktiska produkter vilket ger dig hög kvalitet till låga priser. Ryggsäckar, utrustnings-, tillbehörs-, magasins-, och sjukvårdsfickor, skalplagg och annan personlig utrustning för tjänsten och livet i fält. Bland de cirka 100 unika produkter vi har på hyllan från Tasmanian Tiger kan du enkelt göra en eller flera bra investeringar.