• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA
 • Över 20000 produkter

Magpul

MS4® QDM Sling Coyote

1 295 kr
{{ price }}
10 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: MAG953-COY

Magpul® MS4 QDM Sling kan snabbt omkonfigureras mellan enpunkts- och tvåpunktsdrift och förbättrar den beprövade MS4 Dual QD Sling GEN2 genom att inkludera fabriksinstallerade Magpul QDM-snabbkopplingssvivlar.

 • Beskrivning

  Magpul® MS4 QDM Sling kan snabbt omkonfigureras mellan enpunkts- och tvåpunktsdrift och förbättrar den beprövade MS4 Dual QD Sling GEN2 genom att inkludera fabriksinstallerade Magpul QDM-snabbkopplingssvivlar. Som en kraftig ersättning för den typiska tryckknappssviveln erbjuder Magpul QDM en innovativ lågprofildesign, enhandsmanipulation, en överlägsen korrosionsbeständig melonitfinish® och en höghållfast, fritt roterande bal som kanaliserar slingband för att förhindra vältning. Detta slingsystem ger inte bara styrkan, hastigheten och säkerheten hos Magpul QDM-hårdvara, utan upprätthåller också kompatibilitet med det vanliga QD-slingkoppgränssnittet som finns på många handskydd, lägre mottagare, mottagarändplattor och stöttor.

  Baserat på det strömlinjeformade tvåpunkts MS1® Sling-justeringssystemet behåller Magpul MS4 QDM Sling det lågprofilerade snabbjusteringsreglaget som minimerar bulk och möjliggör säker, men ändå enkel justering. Bandlängden är optimerad för en bekväm passform med alla kroppstyper och kroppspansarkonfigurationer.

  Magpul MS4 QDM Sling är tillverkad i USA och är helt Berry Amendment-kompatibel.

 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.

 • Om varumärket

  Magpul tillverkar kvalitativa vapentillbehör avsedda för att förenkla dess handhavande och förbättra dess pålitlighet. Målet är att producera utrustning i högsta standard med optimal passform och funktion. Bland produkterna hittar du magasin, rails, remmar, handgrepp och kolvar.