• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA
 • Över 20000 produkter

Haley Strategic

Multi-Mission Hanger 2.0 Ranger Green

1 095 kr
{{ price }}
17 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: MMH-V2-RG

Direktanpassad multifunktionsficka.

 • Beskrivning

  Direktanpassad multifunktionsficka.

  Disruptive Environments Chest Rig Expansion System Multi-Mission Hanger är kanske det längsta produktnmamnet vi har. I korthet: du får plats med mer i en extra ficka. Men, det här är inte vilken ficka som helst. MMH är genomtänkt och utformad för att fästas i nederkanten på plattbärare/kroppsskydd för att hålla utvald utrustning nära till hands.

  Fyll på med vad du anser är prio. Toppa botten med en TQ. För extra ordning finns elastiska hållare Hanger Insert Pack (säljes separat) som syftar till att hålla sakerna på plats även när du öppnar fickan maximalt och upprätthåller god ordning.

  Detaljer:
  - Stor kardborreyta på framsidan.
  - 10 cm elastiskt band på undersidan för t ex torniquet.
  - Kardborreyta på fronten och insidan.
  - Dragkedjorna är försedda med HSP Zipper Pulls för enkel hantering, med eller utan handskar.

  Mått: 19 x 10,5 x 9 cm
  Material: 500D CORDURA® med 4-vägsstretch för utökad förvaring och lättare hantering.

 • Om varumärket

  Upplev exceptionell taktisk överlägsenhet med Haley Strategic – en pionjär inom högpresterande och innovativ taktisk utrustning. Varumärket som är grundat av den erfarna Travis Haley strävar efter att erbjuda användare, både civila och militära, högkvalitativa produkter och träningslösningar som tar vapenhantering och personlig utrustning till nya nivåer.

  Haley Strategic's sortiment inkluderar bärsystem, vapentillbehör, ryggsäckar och andra taktiska tillbehör, alla skapade med fokus på användbarhet, hållbarhet och effektivitet. Varje produkt bär på en dedikation till banbrytande design och funktionalitet, och varumärket har blivit en erkänd kraft inom försvarssamhället.

  Upptäck den överlägsna kvaliteten och prestandan hos Haley Strategic och lyft din taktiska utrustning till en ny standard. Varje produkt är utformad för att möta de krävande behoven hos dem som kräver det bästa inom taktisk utrustning och träning.