• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA

Gerber

Pack Hatchet - Flat Sage

599 kr
{{ price }}
3 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: 1027507

Ett kompakt och attraktivt verktyg med användningsområde ämnade för friluftsentusiaster – campare, jägare, vandrare och äventyrare för att nämna några! Fulltångkonstruktion för stabilitet och styrka ger en bra sving.

 • Beskrivning

  Ett kompakt och attraktivt verktyg med användningsområde ämnade för friluftsentusiaster – campare, jägare, vandrare och äventyrare för att nämna några! Fulltångkonstruktion för stabilitet och styrka ger en bra sving. Yxan har också ett handtag i gummiöverdrag för extra grepp och komfort.
  Egenskaper:
  Fulltångekonstruktion, Snoddhål, Kan fästas på bälte, Gummigrepp.
  Detaljer:
  Totallängd: 24 cm
  Bladlängd: 8,9 cm
  Vikt: 590 g
  Rostfritt stål

 • Om varumärket

  Ett av världens ledande varumärken för praktiska produkter. Soldater, poliser, brandmän, preppers, snickare, backpackers - alla har de användning för ett multiverktyg någon gång. Förutom multiverktyg har Gerber även knivar, yxor och andra verktyg av högsta kvalitet.

   

  Gerber Legendary Blades startade 1939 då en liten sats handgjorda bestickset som gavs som julklappar har förvandlats till tusentals detaljhandelskonton runt om i världen. 1960 hade Gerber snabbt blivit ett av de mest betrodda, uppskattade och samlade namnen inom knivar.

   

  Gerber är dock inte längre bara ett knivföretag. Multiverktyg, yxor, handsågar, machetes, pannlampor, ficklampor, överlevnadssatser, grävredskap – det här är de nyaste riktningarna som Gerber utforskar med samma standarder för kvalitet och design som informerar deras vördade knivtillverkning.