• Fri frakt över 500 kr
 • Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA

ESS

Pivot Rail Adapter Kit

275 kr
{{ price }}
5 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: ESS-740-0488
EAN-kod: 811533017706

ESS Profile Pivot™ Adapter Kit är en enkel och justerbar lösning för att fästa ESS Profile™ militära skyddsglasögon på Ops Core® eller andra ballistiska hjälmar utrustade med Ops Core® ARC™ skensystem.

 • Beskrivning

  ESS Profile Pivot™ Adapter Kit är en enkel och justerbar lösning för att fästa ESS Profile™ militära skyddsglasögon på Ops Core® eller andra ballistiska hjälmar utrustade med Ops Core® ARC™ skensystem. Profile Pivot™ ersätter Profile NVG:s hela elastiska rem med två vridbara justerbara sidoremmar. Profile Pivot-systemet är konstruerat för att snabbt kunna monteras i fält med hjälm och handskar på.

 • Om varumärket

  Sedan 1988 har ESS tillverkat de tuffaste glasögonen i världen eftersom det är vår plikt – en plikt inspirerad av dem vi tjänar: militär, polis, brandmän och andra vardagshjältar.

  De som förlitar sig på ESS kan inte nöja sig med mindre, så det kan vi inte heller. ESS innovation är född från intensivt lyssnande på elitkrigare. Slutresultatet är stridsbeprövad ögonproffs med en meritlista av topprestanda i de mest fientliga miljöerna.

  Hela serien av ESS-ögonproffs av ballistisk kvalitet är konstruerad för att möta eller överträffa de strängaste specifikationerna för US Military och ANSI Z87.1-2010. ESS är ett helägt dotterbolag till Oakley, Inc.

  ESS (Eye Safety Systems, Inc.) är den enda auktoriserade glasögonleverantören till United States Marine Corps. De är också en ledande leverantör till alla andra grenar av U.S. DoD och säljs i över 100 länder.