• Fri frakt över 500 kr
 • Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA

ECCO Professional

Professional Xpedition M Mid GTX Svart, 40

2 095 kr
{{ price }}
4 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: ECC-890434_BK-40
EAN-kod: 194890019713

Vädertålig och halvhög.

 • Beskrivning

  Vädertålig och halvhög.

  Framtagen av premiumtextilier och syntetiska material för ett tåligt och följsam känga. GORE-TEX vattentäta och fodrade konstruktion möjliggör torra fötter och gott humör i alla väder.

  Tillsammans med ny gummisula är det teknologierna vid namn FLUIDFORM™ och RECEPTOR® som numera ger dig grepp, stabilitet och dynamiskt stöd; samtidigt är det alltjämt GORE-TEX som möjliggör torra fötter och gott humör i alla väder. Med Xpedition får du ECCOs välkända komfort, även i de mest oförlåtande omständigheterna.

  Fördelar:
  · Optimal markkontakt
  · Bekväm och tålig sula
  · Hög skyddsnivå
  · Utmärkt stabilitet och dynamiskt stöd
  · Utmärkt grepp och fäste i terrängen


  NYHETER 2022:
  FLUIDFORM™ – den komfort du kan förvänta dig från ECCO återfinns i FLUIDFORM™-teknologin; den skapar en tålig länk mellan sula och överdel som ger ett omslutande och anatomiskt stöd som avlastar i varje steg.
  RECEPTOR® skapar exceptionell stabilitet och dynamiskt stöd från första markkontakt till dess att tårna lämnar marken.

  Den nya gummisulan ger utomordentligt grepp och fäste, även i svår terräng.

 • Om varumärket

  ECCO Professional är en serie av skor som är framtagen särskilt för tjänstebruk där förslitningsgraden är högre än för fritidskängor. Denna linje distribueras i Sverige av MP-SEC International AB som äger Terräng.

  ECCO utmanar ständigt sig själva och andra, vare sig det är personal, leverantörer eller återförsäljare, att göra saker bättre, snabbare och annorlunda. Att anamma olika förhållningssätt och idéer samt ständigt trycka på för förbättringar. Detta utvecklades till att kallas ECCO-kulturen, en kompromisslös beslutsamhet och engagemang för att uppnå satta mål.