• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA

5.11 TACTICAL

Responder 72 Backpack Fire Red

3 495 kr
{{ price }}
3 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: 56717-474

Responder 72-ryggsäcken är en högkvalitativ ryggsäck som är perfekt för sjukvårdare.

 • Beskrivning

  Responder 72-ryggsäcken är en högkvalitativ ryggsäck som är perfekt för sjukvårdare. Tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa hållbarhet och pålitlighet. Med sin rymliga design och smarta funktioner hjälper den dig att organisera och bära allt du behöver. Total volym på 72 liter erbjuder ger gott om plats för att rymma allt du behöver. Höj- och sänkbart bärhandtag. Det stora huvudfacket erbjuder gott om plats för att rymma alla dina viktiga ägodelar. Det integrerade facket i fronten har en smart organizer för att hålla dina mindre tillhörigheter organiserade och lättillgängliga. Responder 72 har justeringsspännen för att säkerställa att din packning är ordentligt fastsatt och förhindrar att den rör sig runt när du är på språng. De vadderade axelremmarna ger extra komfort och minskar belastningen på dina axlar under längre resor. 4-färgssystem för identifiering av fack (röd, blå, gul, grön). Kompatibel med Responder Med Pouch.

 • Om varumärket

  5.11 – Historia

  Byggt från grunden i pålitlighet, kvalitet och värde är 5.11® är numera ett av världens starkaste varumärken avseende funktionella kläder och utrustning för taktiskt bruk, från topp till tå. Allt började med att amerikanska FBI antog ett par byxor 1992. Idag – nästan 30 år senare – har 5.11® ett brett produktutbud med bl a ryggsäckar & plattbärare, kläder & kängor, träningskläder, ficklampor, vapenremmar, hölster samt en rad tillbehörsfickor av olika slag för blåljuspersonal, väktare och ordningsvakter, skyttar och alla oss andra som gillar utmaningar. När FBI kom med i bilden 1992 skapades ett starkt band som driver 5.11® än idag, ett band till allmänhetens trygghet och all blåljus- och säkerhetspersonal. 2003 började 5.11 Tactical® utveckla en renodlad produktserie för rättsväsendet. Deras produktutvecklare jobbade axel mot axel med experter inom allmänhetens säkerhet i syfte att skapa utrustning som uppfyller de många krav riktigt folk har. 2012 tog 5.11® ett nytt grepp på funktionella kläder och utrustning för kvinnor och idag har 5.11s damsortiment växt till att inkludera såväl uniformer som kvinnliga alternativ till kläder för träning och dolt bärande.

  5.11 – Utveckling & mentalitet

  Idag växer 5.11® inom outdoor och fitness/träning, och de är fast beslutna att möta dessa nya utmaningar med samma målmedvetenhet och mod som alltid präglat varumärket, liksom utrustning med ett syfte för livets mest krävande uppgifter. Världen är full av okända faktorer och vi kan aldrig förutse vad som kommer att hända härnäst. Men – vi kan förbereda oss mentalt för det och göra medvetna val utifrån det, i kläderna vi bär, utrustningen vi bär med oss och inställningen vi har inom oss. Oavsett om vi är i tjänst eller inte, in- eller utrikes, med eller utan mobilnät; vår inställning är alltid densamma:

  5.11 – Always Be Ready

  "Always Be Ready" är mer än bara ett motto – det är hur vi väljer att leva våra liv. Oavsett vad som händer, så väljer vi att röra oss framåt. Vi litar på våra instinkter, vi förlitar oss på vår träning och vi litar på vår utrustning. 5.11® är mer än bara en inspiration till beredskap; 5.11® är alltid redo.