• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA

Haley Strategic

Smoke Pouch

855 kr
{{ price }}
10 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: POUCH-SMOKE-1-1-RG

Smoke Pouch är en högkvalitativ ficka från Haley Strategic som är utformad för att enkelt hålla rökgranater och liknande produkter.

 • Beskrivning

  Smoke Pouch är en högkvalitativ ficka från Haley Strategic som är utformad för att enkelt hålla rökgranater och liknande produkter. Fickan håller din M18 rökgranat eller gasgranater redo tills de behövs för snabb utplacering. Tillverkad av högkvalitativa material för långvarig hållbarhet samt justerbar rem för säker och bekväm passform. Kompatibel med MOLLE-system för enkel montering på utrustning. Mått: 5,75-6,25"H x 3"B x 2,75"L.

 • Om varumärket

  Upplev exceptionell taktisk överlägsenhet med Haley Strategic – en pionjär inom högpresterande och innovativ taktisk utrustning. Varumärket som är grundat av den erfarna Travis Haley strävar efter att erbjuda användare, både civila och militära, högkvalitativa produkter och träningslösningar som tar vapenhantering och personlig utrustning till nya nivåer.

  Haley Strategic's sortiment inkluderar bärsystem, vapentillbehör, ryggsäckar och andra taktiska tillbehör, alla skapade med fokus på användbarhet, hållbarhet och effektivitet. Varje produkt bär på en dedikation till banbrytande design och funktionalitet, och varumärket har blivit en erkänd kraft inom försvarssamhället.

  Upptäck den överlägsna kvaliteten och prestandan hos Haley Strategic och lyft din taktiska utrustning till en ny standard. Varje produkt är utformad för att möta de krävande behoven hos dem som kräver det bästa inom taktisk utrustning och träning.