• På grund av högt tryck har vi längre leveranstider än normalt (ca. 5–7 arbetsdagar)

Gerber

Strapcutter

449 kr
{{ price }}
11 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: GER-1014880
EAN-kod: 013658019447

Med  en innovativ design som skyddar från den skärande eggen, fyller detta verktyg sin funktion väl i nödsituationer.

 • Beskrivning

  Med  en innovativ design som skyddar från den skärande eggen, fyller detta verktyg sin funktion väl i nödsituationer. 420HC stålet skär igenom det mesta. Det gjutna gummi- och fingergreppet ger bra stabilitet och glaskrossaren spiller ingen tid.
  Detaljer:
  Längd: 11,1 cm
  Vikt: 63 g

 • Om varumärket

  Ett av världens ledande varumärken för praktiska produkter. Soldater, poliser, brandmän, preppers, snickare, backpackers - alla har de användning för ett multiverktyg någon gång. Förutom multiverktyg har Gerber även knivar, yxor och andra verktyg av högsta kvalitet.

   

  Gerber Legendary Blades startade 1939 då en liten sats handgjorda bestickset som gavs som julklappar har förvandlats till tusentals detaljhandelskonton runt om i världen. 1960 hade Gerber snabbt blivit ett av de mest betrodda, uppskattade och samlade namnen inom knivar.

   

  Gerber är dock inte längre bara ett knivföretag. Multiverktyg, yxor, handsågar, machetes, pannlampor, ficklampor, överlevnadssatser, grävredskap – det här är de nyaste riktningarna som Gerber utforskar med samma standarder för kvalitet och design som informerar deras vördade knivtillverkning.