• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA
 • Över 20000 produkter

UNITY Tactical

TAPS-SYNC - Surefire / Laser 9" - Black-Variant 1

3 395 kr
{{ price }}
1 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: TAPE-SI9B

TAPS (Tactical Augmented Pressure Switch) från TNVC och Unity Tactical är ett komplett styr- och kontrollsystem för vapenmonterad elektronik.

 • Beskrivning

  TAPS (Tactical Augmented Pressure Switch) från TNVC och Unity Tactical är ett komplett styr- och kontrollsystem för vapenmonterad elektronik. Det ger låg profil och dubbel enhetskontroll för lampor och lasrar. TAPS gör det möjligt att placera vapentillbehör på optimal plats samtidigt som det ger en enda aktiveringspunkt som användaren väljer. Istället för att behöva placera både ljus och laser där de kan aktiveras direkt, eller att behöva hitta platser för flera fjärrstyrda tryckkuddar och samtidigt säkra lösa kablar, placerar TAPS bokstavligen kontrollen vid operatörens fingertoppar i ett enda, användarvänligt paket. TAPS fästs direkt på skenor med hårdvara, vilket eliminerar behovet av besvärande kardborreband, buntband, tejp och slangar för att säkra fjärrbrytare. De elektroniska omkopplarna ger endast momentan drift av lampor, och både momentan och konstant avfyrning av lasrar. Kontakten av Surefire-typ har en vinklad dragavlastning som pekar kabeln tillbaka mot skenan, vilket minskar risken för att kabeln fastnar och skadas. Crane-kontakten har en universell geometri som gör den mer kompatibel med olika laserportar. SYNC-modellen har en knapp som avfyrar en enda enhet och en andra knapp som avfyrar båda enheterna samtidigt. Observera att SYNC-knappen avfyrar lasern i det läge som den är fysiskt inställd på. Uppfyller MIL-STD-810G-512.6.

  Specifikationer:
  Mått:  0.875″ (W) x 4.5″ (L) x 0.5″ (H)
  Vikt:  2.2 oz.

 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.

 • Om varumärket

  Unity Tactical är en framstående aktör inom den taktiska utrustningsbranschen, känt för att leverera innovativa och högkvalitativa lösningar för vapenentusiaster, professionella användare och militära personal. Med ett dedikerat fokus på design och tillverkning av taktiska tillbehör har Unity Tactical etablerat sig som ett varumärke som står för prestanda, hållbarhet och överlägsen funktionalitet.

  Deras sortiment inkluderar avancerade fästen för optik och ljus, samt andra taktiska tillbehör som är utformade för att optimera vapenhantering och ge operativa fördelar. Genom att integrera innovativ teknik och lyssna på behoven hos sina användare strävar Unity Tactical ständigt efter att erbjuda produkter som överträffar förväntningarna och möter de krävande kraven från en bred kundkrets.

  Oavsett om du är en erfaren professionell eller en entusiastisk vapenägare, erbjuder Unity Tactical produkter som kombinerar hög prestanda med enastående hållbarhet och estetik. Utforska deras sortiment för att förhöja din taktiska utrustning och njut av pålitlig funktionalitet i varje situation. Unity Tactical: Precision, Kvalitet, Oöverträffad Taktik.