• Fri frakt över 500 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Betala med SVEA
Nyhet

Viking Tactics

VTAC Pistol Sights (Glock) Fiber Front/Fiber Rear

3 195 kr
{{ price }}
6 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}
Artikelnr: VIK-VTAC-VSGL-FRFG
EAN-kod: 857466002570

VTAC Glock-siktena är utformade för att ge dig det bästa av tre världar. I dagsljus har du ett intensivt fiberoptiskt rör som möjliggör snabb siktesförvärv samt ökad hastighet vid målövergångar. I mörker har du möjlighet att se dina sikten oavsett situation.

  • Beskrivning

    VTAC Glock-siktena är utformade för att ge dig det bästa av tre världar. I dagsljus har du ett intensivt fiberoptiskt rör som möjliggör snabb siktesförvärv samt ökad hastighet vid målövergångar. I mörker har du möjlighet att se dina sikten oavsett situation. Om du identifierar ett hot kan du använda tritium, om du använder ditt ljus kan du helt enkelt använda konturerna av det avsmalnande frontsiktet. Dessa sikten har flera unika egenskaper, den första är fiber för fronten och baksidan. Dessa fibrer gör att du kan se siktet och rikta in det oavsett situation. Om du befinner dig i en icke-standardposition kommer dessa punkter inte bara att hjälpa till med inriktningen av siktena utan också berätta var varje sikte är och vart de behöver gå för att få den inriktningen. VTAC Glock-siktet är avsett för användning på de flesta Glock-pistoler. Dessa sikten är tillverkade för träffpunkt på 15 meters avstånd. Om du har en Glock 20 eller 21 kommer träffpunkten att vara ca 1-2 tum låg på 15 meters avstånd. (Ej kompatibel med Glock MOS). Fungerar med Glock 43.

  • Om varumärket

    Viking Tactics erbjuder ett stort urval av högkvalitativa och stridstestade taktiska produkter som är tillverkade för att möta behoven hos soldater, poliser och skyttar. Viking Tactics drivs av Kyle E. Lamb - en välkänd krigsveteran från US. Special Forces.