• Fri frakt över 500 kr
 • Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA
Nyhet

ESS

Influx (Foliage Green)

1 595 kr
{{ price }}
2 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: ESS-EE7018-08

Genom att praktiskt taget eliminera imma på linserna gör ESS Influx militära skyddsglasögon det möjligt för trupperna att bibehålla full situationsmedvetenhet i dynamiska taktiska miljöer.

 • Beskrivning

  Genom att praktiskt taget eliminera imma på linserna gör ESS Influx militära skyddsglasögon det möjligt för trupperna att bibehålla full situationsmedvetenhet i dynamiska taktiska miljöer. Influx RotoClip™ är en del av skyddsglasögonens patenterade justerbara ventilationssystem (AVS) och gör att linsen tyst kan svängas inuti glasögonramen: välj antingen ett dammfritt, helt tätt läge eller ett dimfritt, öppet ventilationsläge. Med Influx kan trupperna alltid se klart och agera snabbt när sekunderna räknas. Förutom att styra AVS möjliggör RotoClip ett av de snabbaste linsbytessystemen som någonsin funnits i en skyddsglasögon. Operatörerna kan snabbt och enkelt växla mellan olika linsfärger, vilket påskyndar miljöanpassningen och förkortar stilleståndstiden. I kombination med en mängd andra viktiga framsteg är Influx™ redo att skära igenom krigsdimman och hjälpa till att röja vägen till seger.

 • Om varumärket

  Sedan 1988 har ESS tillverkat de tuffaste glasögonen i världen eftersom det är vår plikt – en plikt inspirerad av dem vi tjänar: militär, polis, brandmän och andra vardagshjältar.

  De som förlitar sig på ESS kan inte nöja sig med mindre, så det kan vi inte heller. ESS innovation är född från intensivt lyssnande på elitkrigare. Slutresultatet är stridsbeprövad ögonproffs med en meritlista av topprestanda i de mest fientliga miljöerna.

  Hela serien av ESS-ögonproffs av ballistisk kvalitet är konstruerad för att möta eller överträffa de strängaste specifikationerna för US Military och ANSI Z87.1-2010. ESS är ett helägt dotterbolag till Oakley, Inc.

  ESS (Eye Safety Systems, Inc.) är den enda auktoriserade glasögonleverantören till United States Marine Corps. De är också en ledande leverantör till alla andra grenar av U.S. DoD och säljs i över 100 länder.