• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA

Breakthrough

Military Grade Solvent 16oz Bottle

475 kr
{{ price }}
7 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: BTS-16OZ

Breakthrough® Military-Grade Solvent Detta solvent tar snabbt bort krut- och blyrester samt annat slagg och smuts och dunstar utan spår eller fällningar.

 • Beskrivning

  Breakthrough® Military-Grade Solvent

  Detta solvent tar snabbt bort krut- och blyrester samt annat slagg och smuts och dunstar utan spår eller fällningar. "Military Grade" står för kraft, att det rengör ordentligt – och som en följd går vården markant snabbare och förbrukar mindre av produkten.

  Allt sker helt pH-neutralt, vilket betyder att det problemfritt för vapendelar och detaljer i trä, plast, polymer, cerakote och/eller hydroprint.

 • Om varumärket

  Breakthrough® Clean Technologies representerar en ny era av vapenunderhåll, där rengöring av ditt skjutvapen är snabbare och säkrare än någonsin; detta är valet för dem som vill ha det bästa när det kommer till skötseln av sina skjutvapen och knivar. Deras lösningsmedel eliminerar mer föroreningar än de flesta ledande vapenrengörare, vilket ger optimal skjutvapenprestanda, säkerhet och användbarhet. Deras smörjmedel ger det ultimata skyddet, tål lätt extrema temperaturer och minimerar frekvensen av nödvändiga applikationer. Breakthrough® Cleans produkter är också giftfria, ofarliga, fläckfria, luktfria och miljövänliga. Och självklart så är de säkra för dig, ditt skjutvapen och miljön.