• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA
 • Över 20000 produkter

UNITY Tactical

Modlite Modbutton Lite - Black - Dual Lead

2 995 kr
{{ price }}
3 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: MBL2-BK-SFCL-45

ModButton™ Lite (Dual Lead) är en mindre och lättare kusin till den ursprungliga ModButton™.

 • Beskrivning

  ModButton™ Lite (Dual Lead) är en mindre och lättare kusin till den ursprungliga ModButton™. Strömbrytaren har samma momentana aktivering som den ursprungliga ModButton™. Den har också samma kraftfulla kabel och brytare som ModButton™, men i ett något mindre paket utan det integrerade fästet. Strömbrytaren är tillverkad av formsprutad plast och helt kapslad för att ge ett extra skydd i tuffa miljöer och säkerställer en hållbar strömbrytare med lång livslängd. ModButton™ Lite är designad och patenterad av UNITY™ Tactical. Den tillverkas exklusivt för varumärket Modlite och stöder den strömförsörjning som krävs för nästa generation av högeffektiva vapenlampor. Den är kompatibel med UNITYs LINK™-system och GASCAP™ USB-C Tailcap. En UNITY-byggd SureFire®-kompatibel kabel gör ModButton™ Lite bakåtkompatibel med alla SureFire®, Arisaka och Modlite Scout-kroppar, samt SureFire® UE och DS00 bakkappor. MIL-STD Crane laserpluggen passar alla standard laserportar från L-3®, Steiner®, B.E. Meyers®, etc. Alternativet med dubbla ledningar stöder LINK™ System eller SureFire® och Crane Laser med standard 7″-kablar. MLOK® monteringssats säljs separat. Uppfyller MIL-STD-810G-512.6.

  Kompatibilitet:
  SureFire® NATO
  NATO kranspecifik port
  NGAL (LA-23/PEQ)
  Andra varianter tillgängliga på begäran med MOQ

  Rail-montering:
  MIL-STD M1913
  M-LOK® (separat ModButton™ Lite M-LOK®-adapter krävs)

  Mått (B X L X H):
  CM: < 3,3 X 3,3 X 1,0

  Vikt:
  G: <22.7

  Material:
  Slagtålig polymer

  Kabellängd:
  4,5″

 • Om varumärket

  Unity Tactical är en framstående aktör inom den taktiska utrustningsbranschen, känt för att leverera innovativa och högkvalitativa lösningar för vapenentusiaster, professionella användare och militära personal. Med ett dedikerat fokus på design och tillverkning av taktiska tillbehör har Unity Tactical etablerat sig som ett varumärke som står för prestanda, hållbarhet och överlägsen funktionalitet.

  Deras sortiment inkluderar avancerade fästen för optik och ljus, samt andra taktiska tillbehör som är utformade för att optimera vapenhantering och ge operativa fördelar. Genom att integrera innovativ teknik och lyssna på behoven hos sina användare strävar Unity Tactical ständigt efter att erbjuda produkter som överträffar förväntningarna och möter de krävande kraven från en bred kundkrets.

  Oavsett om du är en erfaren professionell eller en entusiastisk vapenägare, erbjuder Unity Tactical produkter som kombinerar hög prestanda med enastående hållbarhet och estetik. Utforska deras sortiment för att förhöja din taktiska utrustning och njut av pålitlig funktionalitet i varje situation. Unity Tactical: Precision, Kvalitet, Oöverträffad Taktik.