• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA

Gerber

Moment DP kniv med slida

499 kr
{{ price }}
1 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: 1027820

Moment serien är knivar avsedda för alla typer av friluftsliv, och gemensamt för dem är att de har ett mycket gott grepp i alla situationer.

 • Beskrivning

  Moment serien är knivar avsedda för alla typer av friluftsliv, och gemensamt för dem är att de har ett mycket gott grepp i alla situationer. De bra materialvalen i denna serie ger god användbarhet året runt under lång tid framöver.
  Detaljer:
  Totallängd: 21,92 cm
  Bladlängd: 9,22 cm
  Vikt: 204 g
  Bladmaterial: 5Cr15MoV
  Skaft: Profilerad gummiövergjuten nylonkärna
  Bladform: Drop Point
  Bladtyp: Slät egg 

 • Om varumärket

  Ett av världens ledande varumärken för praktiska produkter. Soldater, poliser, brandmän, preppers, snickare, backpackers - alla har de användning för ett multiverktyg någon gång. Förutom multiverktyg har Gerber även knivar, yxor och andra verktyg av högsta kvalitet.

   

  Gerber Legendary Blades startade 1939 då en liten sats handgjorda bestickset som gavs som julklappar har förvandlats till tusentals detaljhandelskonton runt om i världen. 1960 hade Gerber snabbt blivit ett av de mest betrodda, uppskattade och samlade namnen inom knivar.

   

  Gerber är dock inte längre bara ett knivföretag. Multiverktyg, yxor, handsågar, machetes, pannlampor, ficklampor, överlevnadssatser, grävredskap – det här är de nyaste riktningarna som Gerber utforskar med samma standarder för kvalitet och design som informerar deras vördade knivtillverkning.