• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA
 • Över 20000 produkter

5.11 TACTICAL

Overwatch Briefcase 16L Kangaroo

1 225 kr
{{ price }}
1 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: 56647-134

Perfekt axelväska när du har flyg att hinna med, säkerhetskontroller att ta sig igenom, ett fullspäckat schema och ingen tid över.

 • Beskrivning

  Perfekt axelväska när du har flyg att hinna med, säkerhetskontroller att ta sig igenom, ett fullspäckat schema och ingen tid över. Denna specialdesignade axelväska förvandlas till en fullt fungerande ryggsäck på språng, så att du snabbt kan anpassa dig till förändrade förhållanden. Huvudfacket låter dig hålla allt organiserat med två nätfickor med blixtlås, två öppna kardborrfickor och en vattenflaskficka. Du kan bära en bärbar dator eller surfplatta upp till 15 tum i det vadderade laptopfacket. Vaddering genom hela Overwatch väskan skyddar din elektronik och annan viktig utrustning. Ett dolt snabbåtkomstfack erbjuder möjlighet för CCW-alternativ. Förvara dina glasögon, flygbiljetter, multiverktyg och andra resetillbehör i de två yttre fickorna med blixtlås. Fickorna har elastiska öglor och laserskuren Molle-frontpanel. Den bekväma vadderade axelremmen låter dig ta tag i fodralet snabbt när du är på språng, medan de hopfällbara ryggsäcksremmarna hjälper dig när avstånden är längre. Bagagehandtaget på baksidan gör att du kan stapla väskan ovanpå ditt bagage för hektiska löpturer på flygplatsen eller långa köer på hotellet.

 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.

 • Om varumärket

  5.11 – Historia

  Byggt från grunden i pålitlighet, kvalitet och värde är 5.11® är numera ett av världens starkaste varumärken avseende funktionella kläder och utrustning för taktiskt bruk, från topp till tå. Allt började med att amerikanska FBI antog ett par byxor 1992. Idag – nästan 30 år senare – har 5.11® ett brett produktutbud med bl a ryggsäckar & plattbärare, kläder & kängor, träningskläder, ficklampor, vapenremmar, hölster samt en rad tillbehörsfickor av olika slag för blåljuspersonal, väktare och ordningsvakter, skyttar och alla oss andra som gillar utmaningar. När FBI kom med i bilden 1992 skapades ett starkt band som driver 5.11® än idag, ett band till allmänhetens trygghet och all blåljus- och säkerhetspersonal. 2003 började 5.11 Tactical® utveckla en renodlad produktserie för rättsväsendet. Deras produktutvecklare jobbade axel mot axel med experter inom allmänhetens säkerhet i syfte att skapa utrustning som uppfyller de många krav riktigt folk har. 2012 tog 5.11® ett nytt grepp på funktionella kläder och utrustning för kvinnor och idag har 5.11s damsortiment växt till att inkludera såväl uniformer som kvinnliga alternativ till kläder för träning och dolt bärande.

  5.11 – Utveckling & mentalitet

  Idag växer 5.11® inom outdoor och fitness/träning, och de är fast beslutna att möta dessa nya utmaningar med samma målmedvetenhet och mod som alltid präglat varumärket, liksom utrustning med ett syfte för livets mest krävande uppgifter. Världen är full av okända faktorer och vi kan aldrig förutse vad som kommer att hända härnäst. Men – vi kan förbereda oss mentalt för det och göra medvetna val utifrån det, i kläderna vi bär, utrustningen vi bär med oss och inställningen vi har inom oss. Oavsett om vi är i tjänst eller inte, in- eller utrikes, med eller utan mobilnät; vår inställning är alltid densamma:

  5.11 – Always Be Ready

  "Always Be Ready" är mer än bara ett motto – det är hur vi väljer att leva våra liv. Oavsett vad som händer, så väljer vi att röra oss framåt. Vi litar på våra instinkter, vi förlitar oss på vår träning och vi litar på vår utrustning. 5.11® är mer än bara en inspiration till beredskap; 5.11® är alltid redo.