• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA
 • Över 20000 produkter

5.11 TACTICAL

Skyweight 24L Pack

1 795 kr
{{ price }}
2 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: 56767-831_L/XL

Ryggsäck som rymmer 24liter och hjälper dig att axla lasten med hjälp av laserskuren MOLLE som fördelar vikten och håller sig på plats tack vare en justerbar bröstrem.

 • Beskrivning

  Ryggsäck som rymmer 24liter och hjälper dig att axla lasten med hjälp av laserskuren MOLLE som fördelar vikten och håller sig på plats tack vare en justerbar bröstrem. En ländryggsdyna och vadderad ryggpanel med inbyggt luftflöde ger bra komfort. Dubbla externa stretchfickor på sidorna håller vattenflaskan till hands medan en övre ficka ger snabb åtkomst till viktig utrustning. Ett säkerhetsorange dolt regnskydd och inre hydreringshylsa hjälper dig att hålla igång under utmanande förhållanden. Höftbältet är avtagbart och har ett snabbspänne, liksom bröstremmen. Laserskuret MOLLE på ländryggen ökar dina bärmöjligheter. Skyweight 24L Pack är byggt av robust 330D ripstop-nylon och är byggt för att hålla i flera år.
  S/M har följande mått:
  Dimensioner: 56 x 23 x 21 cm, Vikt: 0,9kg, Volym: 22 liter
  L/XL har följande mått:
  Dimensioner: 61 x 23 x 21 cm, Vikt: 1,1kg,  Volym: 24 liter

 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.

 • Om varumärket

  5.11 – Historia

  Byggt från grunden i pålitlighet, kvalitet och värde är 5.11® är numera ett av världens starkaste varumärken avseende funktionella kläder och utrustning för taktiskt bruk, från topp till tå. Allt började med att amerikanska FBI antog ett par byxor 1992. Idag – nästan 30 år senare – har 5.11® ett brett produktutbud med bl a ryggsäckar & plattbärare, kläder & kängor, träningskläder, ficklampor, vapenremmar, hölster samt en rad tillbehörsfickor av olika slag för blåljuspersonal, väktare och ordningsvakter, skyttar och alla oss andra som gillar utmaningar. När FBI kom med i bilden 1992 skapades ett starkt band som driver 5.11® än idag, ett band till allmänhetens trygghet och all blåljus- och säkerhetspersonal. 2003 började 5.11 Tactical® utveckla en renodlad produktserie för rättsväsendet. Deras produktutvecklare jobbade axel mot axel med experter inom allmänhetens säkerhet i syfte att skapa utrustning som uppfyller de många krav riktigt folk har. 2012 tog 5.11® ett nytt grepp på funktionella kläder och utrustning för kvinnor och idag har 5.11s damsortiment växt till att inkludera såväl uniformer som kvinnliga alternativ till kläder för träning och dolt bärande.

  5.11 – Utveckling & mentalitet

  Idag växer 5.11® inom outdoor och fitness/träning, och de är fast beslutna att möta dessa nya utmaningar med samma målmedvetenhet och mod som alltid präglat varumärket, liksom utrustning med ett syfte för livets mest krävande uppgifter. Världen är full av okända faktorer och vi kan aldrig förutse vad som kommer att hända härnäst. Men – vi kan förbereda oss mentalt för det och göra medvetna val utifrån det, i kläderna vi bär, utrustningen vi bär med oss och inställningen vi har inom oss. Oavsett om vi är i tjänst eller inte, in- eller utrikes, med eller utan mobilnät; vår inställning är alltid densamma:

  5.11 – Always Be Ready

  "Always Be Ready" är mer än bara ett motto – det är hur vi väljer att leva våra liv. Oavsett vad som händer, så väljer vi att röra oss framåt. Vi litar på våra instinkter, vi förlitar oss på vår träning och vi litar på vår utrustning. 5.11® är mer än bara en inspiration till beredskap; 5.11® är alltid redo.