• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA
 • Över 20000 produkter

Velocity Systems

Jungle Butt Pack Coyote Brown

1 095 kr
{{ price }}
3 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: MF-JBP-CB

Mayflower Jungle Butt Pack är utformad efter den mängd och typ av utrustning som vanligtvis behövs för långvarig djungelpatrullering.

 • Beskrivning

  Mayflower Jungle Butt Pack är utformad efter den mängd och typ av utrustning som vanligtvis behövs för långvarig djungelpatrullering. Butt Pack är dimensionerad för att bära en Basha (aka poncho - med bungees, lina och stakes), nedbrutet 24-timmars ransoneringspaket eller MREs, kantiner, lätt jacka, lätt sovsäck, överlevnadsartiklar eller vad som helst annat som uppdraget kräver. Jungle Butt Pack är H9" x W8.5" x D6" och tillverkad av 500D Cordura.

  OBS: Bilden används endast som referens, produkten har färgen Coyote Brown

 • Om varumärket

  Velocity Systems och Mayflower Research & Consulting är en sammanslagen kraft som tillhandahåller militären och polisen med de mest effektiva kroppsskydden och bärutrustningen. Velocity Systems grundades 2007 med över 75 års samlad erfarenhet av specialtillverkning av kroppsskydd. De specialiserar sig på specialanpassade kroppsskyddssystem och specialprojekt för nya och framväxande hot. Mayflower Research & Consulting LLC grundades 2005 av en veteran från specialförbanden som började designa lätta, högpresterande taktiska nylonprodukter till yrket medan han fortfarande var i aktiv tjänst i militären. År 2014 förvärvade Velocity Systems Mayflower-varumärket för att ytterligare integrera och förbättra design, produktion och frakt. Mayflowers ursprungliga grundare är fortfarande designern för Mayflower-märkta produkter. Båda företagen har ett starkt fokus på kvalitet och innovation, och de är fast beslutna att tillhandahålla de bästa möjliga produkterna för att skydda dem som tjänar sitt land.